Лайм

Слава душить: Бред Пітт поскаржився на зіркове життя

55-річний актор розповів, з якими проблемами стикається через популярність

Бред Пітт - один з найвідоміших акторів світу, тому на власному досвіді відчув, які обмеження накладає на людину слава. У новому інтерв'ю він визнав, що популярність може як звільнити, так і задушити, пише видання Metro.

55-річний актор сказав, що хоча популярність відкрила для нього багато нових можливостей, вона також накладає масу обмежень.

"Я вже 15 років не був у вестибюлі готелю, тому що кожен раз повинен заходити і виходити тільки через чорний вхід", - поскаржився Пітт.

Серед переваг, які дала актору слава, він виділяє можливість подорожувати.

"Поки мені не виповнилося 25 років, я жодного разу не був у літаку. Тому всі місця, куди мені доводилося подорожувати, були для мене дуже цікавими, - розповів він. - Неважливо, чи були це Нідерланди, Бельгія або Токіо, я просто пам'ятаю, як поглинав усе".

Зараз Бред Пітт знову знаходиться в центрі уваги ЗМІ, оскільки його останній фільм "Одного разу в Голлівуді" тільки-но потрапив в світовий прокат і вже зібрав 180 мільйонів доларів. У фільмі, знятому Квентіном Тарантіно, також зіграли Леонардо ДіКапріо і Марго Роббі. Його називають "любовним листом до Лос-Анджелесу 60-х".

Пітт також поділився враженнями від роботи з ДіКапріо.

"Нам було дуже легко і дуже весело. Ми з ним чудово посміялися", - зізнався він.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях