Лайм

Мадонна відсвяткувала 61-й день народження в формі генерала: фото вечірки

В оточенні 150 гостей співачка їла піцу і красувалася в екстравагантному костюмі

Мадонна відсвяткувала свій 61-й день народження з розмахом. Видання Page Six повідомляє, що зірка влаштувала розкішну вечірку в Нью-Йорку, і всю ніч розважалася з гостями.

Привітати Мадонну з днем народження прийшло 150 чоловік. Більшість із них були учасниками майбутнього світового турне "Madame X", що стартує у вересні в оперному театрі BAM в Брукліні. З нагоди свята співачка вбралася в форму армійського генерала і спокусливі короткі шорти.

За інформацією інсайдера Page Six, зірка призначила вечірку на 10 годину вечора, але запізнилася. Організатором свята виступив друг Мадонни Франческо Панелло. Він опублікував у Інстаграмі знімок, на якому співачка сидить з двома тарілками піци. Крім того, святкове меню включало пасту з сиром і перцем, тартар із тунця та інші страви італійської кухні.

У якийсь момент діти Мадонни, Стелла, Девід, Естер і Мерсі, взяли мікрофон і виконали "Your Song" Елтона Джона на честь своєї мами. "Найкращий подарунок у світі - коли твої діти співають тобі пісню", - написала вона в Інстаграм.

Рідна дочка Мадонни Лурдес також була присутня на вечірці, але, схоже, пропустила караоке.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях