Лайм

Хто представить Україну на Дитячому Євробаченні-2019: пісня переможниці відбору

13-річна Софія Іванько перемогла в фіналі Національного відбору на Дитяче Євробачення-2019

Оргкомітет Національного відбору на Дитяче Євробачення-2019 визначився з переможцем, який представить Україну на 17-му пісенному конкурсі в Польщі. Серед 10 юних фіналістів журі зупинило свій вибір на 13-річній киянці Софії Іванько.

Софія брала участь у п'ятому сезоні вокального проекту "Голос. Діти", проте не дійшла до фіналу. У Національному відборі на Дитяче Євробачення дівчинка була в команді Джамали. Пісня, яку вона підготувала для конкурсу, називається "Коли здається".

Софія Іванько тричі намагалася потрапити на дитяче Євробачення. У 2017 році їй вдалося дійти до півфіналу, в 2018 дівчинка потрапила до фіналу, а в 2019 нарешті завоювала перемогу.

Дитяче Євробачення-2019 пройде 24 листопада 2019 в розважальному центрі Arena Gliwice в польському містечку Глівіце. У ньому беруть участь 19 виконавців у віці до 15 років.

  • Раніше ми писали про те, що серед фіналістів Національного відбору на дитяче Євробачення-2019 опинилася дочка актора студії "Квартал 95" Євгена Кошового - 11-річна Варвара.
  • До участі в дитячому пісенному конкурсі Євробачення не допускають юних вокалістів, які вже встигли виступити в Росії. Таке рішення, очевидно після скандалу з виконавицею MARUV за підсумками національного відбору на конкурс, взяли в НГТУ (Національної громадської телерадіокомпанії України), яка є національним мовником і визначає правила відбіркового етапу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами