Лайм

Принц Гаррі і Меган Маркл потрапили в скандал через приватний літак: пару звинуватили в лицемірстві

На захист герцога і герцогині Сассекських стали світові знаменитості

Принц Гаррі і Меган Маркл стали мішенню для ЗМІ через використання приватного літака, щоб дістатися до Ніцци і відпочити з тримісячним сином Арчі. Критики звинуватили пару в лицемірстві, оскільки літаки виробляють занадто багато вуглекислого газу, а це суперечить їхній позиції щодо захисту навколишнього середовища, пише видання People.

Проте Гаррі і Меган швидко обзавелися впливовими захисниками. Однією з них стала американська телеведуча і комедіантка Еллен Дедженерес, володарка 11 премій "Еммі" і ведуча двох церемоній вручення премії "Оскар". У Твіттері Дедженерес заявила, що пара не заслуговує на критику, а також зазначила, що після спільної зустрічі з дружиною Дедженерес Портією де Россі вона була вражена, наскільки простими виявилися Гаррі і Меган.

"Ми з Портією зустрілися з принцом Гаррі і Меган в Англії, щоб поговорити про їхню роботу по збереженню дикої природи, - написала Дедженерес. - Вони були простими, жалісливими людьми. Уявіть, що вас атакують за все, що ви робите, коли все, чого ви хочете, - зробити світ кращим".

Крім Дедженерес свій голос на підтримку Меган і Гаррі віддав Елтон Джон. Знаменитий музикант відповів на критику в Твіттері, повідомивши, що герцог і герцогиня Сассекські зупинилися в його будинку в Ніцці, і що саме він надав їм літак.

"Я глибоко засмучений спотвореним і зловмисним освітленням в пресі приватного перебування герцога і герцогині в моєму будинку в Ніцці, - написав він. - Мати принца Гаррі, Діана, була однією з моїх найдорожчих подруг. Я відчуваю глибокий обов'язок захищати Гаррі і його сім'ю від непотрібного вторгнення преси, яке призвело до передчасної смерті Діани".

72-річний музикант написав, що разом із чоловіком Девідом Фернішем він запросив молоду сім'ю провести відпустку в безпеці і спокої їхнього будинку.

"Щоб забезпечити високий рівень захисту, ми надали їм приватний літак, - заявив Елтон Джон. - Щоб підтримати прихильність принца Гаррі справі щодо захисту навколишнього середовища, ми подбали, щоб їх переліт був нейтральним з точки зору викидів вуглецю, і внесли відповідний внесок в організацію Carbon Footprint. Я дуже поважаю і вітаю відданість Гаррі і Меган благодійності, і я закликаю пресу припинити жорстокі і брехливі нападки, які відбуваються майже кожного дня".

Поїздка принца Гаррі і Меган Маркл на Французьку Рів'єру відбулася всього через два дні після їх повернення з Ібіци, де вони відпочивали з 4 серпня, коли Меган відсвяткувала свій 38-й день народження.

Ніццою подорожі герцога і герцогині не завершаться. Очікується, що вони використають частину літньої відпустки, щоб відвідати замок Балморал і провести час з королевою Єлизаветою та іншими членами королівської сім'ї. Також наступного місяця вони відправляться в дальній рейс в Африку для першого офіційного закордонного візиту Арчі.

  • До того, як стати дружиною принца Гаррі, Меган була зіркою серіалу "Форс-мажори". У заключному сезоні шоу про неї згадали дуже незвичайним і кумедним чином.
  • Радіоведучий британської служби новин BBC Денні Бейкер опинився під шквалом критики після того, як на особистій сторінці в Твіттері пожартував про сина принца Гаррі і Меган Маркл.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси