Лайм

Полякова звинуватила в плагіаті ще одну російську зірку: в мережі порівняли кліпи й образи співачок

Плагіат або збіг?

Популярна українська виконавиця Оля Полякова звинуватила ще одну російську зірку в плагіаті її образу. На цей раз під гарячу руку потрапила Ольга Бузова.

Співачка помітила схожість між своїм кліпом "Королева ночі" і новим відео Бузової на пісню "Лайкер". Кліп російської співачки, як і відео Полякової, пародіює естетику 90-х. "Приємно бути цитованим живим класиком", - посміялася Полякова, зробивши колаж з нарізок з кліпів.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Оля Полякова (@polyakovamusic)

Шанувальники Олі Полякової розділилися в думках: одні стали стверджувати, що ніякого плагіату тут немає, так як образ 90-х зараз в моді, а інші вважають, що схожість очевидна.

"Я не бачу плагіату, якщо чесно .. Образ 90-х просто", "Сумніваюся, що поцупила. Просто зараз це модно, ось всі й роблять", "Ну це ви вже замахнулися, від 90-х зараз все беруть по максимуму, модно ж ", "Один в один", "Злизала, як зазвичай ... Бузова завжди злизує", "Да да! Чистий плагіат", "Як тільки побачила її кліп відразу згадала неповторний оригінал нашої королеви ночі", "Кліп і пісня схожі. Оля Бузова вирішила переграти виходить", - пишуть коментатори.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Оля Полякова (@polyakovamusic)

Відзначимо, що Бузова - не перша російська зірка, яку Полякова звинувачує в крадіжці образу. До цього Оля "наїхала" на "російського поп-короля" Філіпа Кіркорова і співачку Нюшу.

Оля Полякова - "Королева ночі"

Ольга Бузова - "Лайкер"

  • Маловідомий співак загрожує Леді Газі багатомільйонним позовом, стверджуючи, що вона "вкрала" його мелодію і перетворила в хіт Shallow.
  • Американську співачку Кеті Перрі та її звукозаписну компанію, яких визнали винними в плагіаті, зобов'язали виплатити 2,78 мільйони доларів.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях