Лайм

Сергій Притула різко висловився про участь дуету ANNA MARIA на конкурсі в РФ

Шоумен відреагував на поїздку співачок на "Нову хвилю"

Український шоумен і телеведучий Сергій Притула прокоментував участь скандального дуету ANNA MARIA на конкурсі "Нова хвиля-2019" в Сочі (Росія).

Притула написав на своїй сторінці в Facebook гнівний пост, в якому згадав слова сестер на Нацвідборі на Євробачення-2019. "Якби постало питання - вибрати конкурс або батьків, ми, як і будь-яка нормальна людина, вибрали батьків", - сказали мені в лютому цього року учасниці групи "Анна-Марія", які зібралися "гідно представити Україну на конкурсі" Нова хвиля " в Росії.

Притула зазначив, що дівчата "нарешті визначилися зі своїми пріоритетами" і закликав "порадіти" за співачок.

На прикладі міжнародного зльоту свінгерів шоумен пояснив, що приймаючи участь на "Новій хвилі" співачки представлять не країну, а тільки себе, адже офіційно їх ніхто не обирав.

"Я щось не зовсім розумію, хто делегував дівчат представляти Україну?! Музика поза політикою, так-так-так", - обурився Притула.

Нагадаємо, що в лютому під час відбіркового туру на Євробачення учасниці дуету ANNA MARIA опинилися в центрі скандалу. Дівчата не змогли відповісти на питання про те, чий Крим.

Мама дівчат, Лариса Опанасюк, в даний час проживає в Сімферополі, є заступником так званого голови Ради міністрів Криму і керівником апарату "Свемон". У 2014 році була нагороджена медаллю Міноборони РФ "За повернення Криму".

Конкурс молодих виконавців "Нова хвиля" з 2002 по 2014 рік проводився в латвійському місті Юрмала. Але в 2015 році фестиваль переїхав в Сочі. Цього року захід пройде з 24 по 29 серпня.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях