Лайм

Олег Винник випустив новий потенційний хіт - це пісня про сувору сторону реальності

Співак представив емоційний трек

Популярний український виконавець, композитор, автор пісень і підкорювач жіночих сердець Олег Винник порадував прихильниць новим треком.

Прем'єра пісні відбулася в День державного прапора України на YouTube-каналі співака. Композиція отримала назву "Сльози на землі". "Пісня про сувору сторону реальності просякнута відчайдушним бажанням зупинити те, що відбувається, осушити сльози, уберегти від неминучої болі", - сказано в описі до треку.

"Друзі, сьогодні на моєму YouTube-каналі і на всіх електронних музичних платформах відбувся реліз пісні" Сльози на землі ", яка є криком моєї душі", - розповів Винник про вихід пісні в своєму Instagram.

Фанати співака швидко відреагували на прем'єру, і поділилися своїми враженнями в коментарях під відео.

"Неймовірна пісня, мурашки не покидали все прослуховування", "Скільки болю, скільки страждання і скільки душі вклав Олег в ці слова", "Серце стиснулося - пісня пронизала душу", "Сильна пісня, мороз по шкірі", "Браво! Дуже зворушливо", "До мурашок, до тремтіння сильна, красива пісня, крик душі", - пишуть шанувальники.

  • У День державного прапора України, який щорічно відзначається 23 серпня, знаменитості залишають в своїх соціальних мережах привітання і яскраві фото .
  • Українська співачка Тіна Кароль презентувала нову пісню "Вабити" і кліп на неї. У ролику артистка показала, як спокушає чоловіків.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях