Лайм

Зірка "Ігри престолів" з'явився в епічному трейлері серіалу "Дивись"

Джейсон Момоа грає безстрашного сліпого воїна в постапокаліптичному фентезі-світі

На презентації Apple 10 вересня компанія показала перший трейлер майбутнього фентезі-серіалу "Дивись" ("See") з Джейсоном Момоа. Дія шоу, призначеного виключно для Apple TV Plus, відбувається в постапокаліптичному світі, де людство не може бачити.

Зір став міфом, але народження близнюків, здатних бачити, робить їх центром битви за майбутнє. Трейлер виглядає справді епічно, а чудові локації, костюми і зірковий акторський склад дають надію на глибоку і захоплюючу історію.

Актор Джейсон Момоа ("Гра престолів", "Аквамен") грає роль безстрашного воїна на ім'я Баба Восс. Саме він стає батьком дітей, народжених із зором вперше за сотні років. Крім нього в шоу задіяні Елфрі Вудард ("12 років рабства"), Сільвія Хукс ("Той, що біжить по лезу 2049") і Крістіан Камарго ("Декстер"). Сценаристом виступив Стівен Найт ("Гострі козирки", "Табу"), а режисером - добре знайомий з жанром постапокаліпсіс Френсіс Лоуренс ("Я - легенда").

Серіал "Дивись" вийде на Apple TV Plus 1 листопада 2019 року. Його перший сезон налічує 10 епізодів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї