Лайм

У мене ніколи не було онкології: Євгенія Власова відреагувала на фейк популярної передачі

Співачка образилася на журналістів, які поширюють інформацію про те, що вона перемогла рак

Українська співачка Євгенія Власова, якій вже кілька років приписують онкологію і перемогу над хворобою, вперше вирішила розповісти всю правду.

На сторінці артистки в Instagram з'явився пост, в якому Євгенія зізналася, що у неї ніколи не було раку. На таке зізнання співачка зважилася після виходу передачі "Зірковий шлях" на каналі "Україна", де журналісти знову стали поширювати інформацію, що Власова перемогла онкологію.

"Набридло тягнути не свій вантаж і шлейф який тягнеться вже років 10! У мене ніколи не виявляли онкологічних захворювань", - заявила співачка, відзначивши, що дійсно перенесла операцію і пройшла хіміотерапію, оскільки на цьому наполягли лікарі.

"Але пресу, журналістів, редакторів програм, не цікавлять тонкощі їм потрібно м'ясо, кров, пристрасті! І ось тепер на мені якесь дивне клеймо (нещасної і хворої). Ненавиджу це все! Довго мовчала! В основному заради людей для яких я стала надією на одужання! Але весь цей жах, який народжували журналісти і їх програми, лягав на мої жіночі плечі і тендітні плечі моєї донечки", - додала Євгенія.

Співачка образилася на журналістів і пообіцяла більше ніколи не давати інтерв'ю. "Ненавиджу брехню і брехунів. Ненавиджу давати інтерв'ю і більше не буду. Все що говорю особисто я, є в моєму Інста!", - резюмувала Власова.

    Подивитися цю публікацію в Instagram

    Публікація від Evgeniya Vlasova (@eygeniavlasova)

  • Американська супермодель і телеведуча Кім Кардашьян дізналася від лікарів невтішний діагноз. У 38-річної дружини репера Каньє Уеста виявили червоний вовчак.
  • Зірка серіалів "Беверлі-Хіллз, 90210" і "Зачаровані" Шеннен Доерті розповіла про лікування раку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях