Лайм

O.Torvald та солістка YUKO випустили зухвалий кліп до пісні "Роздягні мене"

Вперше трек пролунав влітку на фестивалі Atlas Weekend 2019

Гурт O.Torvald презентував у мережі кліп до нового треку "Роздягні мене", який записали разом із солісткою YUKO Юлією Юріною.

Зйомки нової відеороботи, режисером якої став Delta Arthur, тривали два дні. Для досягнення незвичайних образів і антуражу учасникам проекту довелося пофарбувати одяг, інструменти, стіни, волосся та обличчя. Прем'єра ролика відбулася 12 вересня на YouTube-каналі O.Torvald.

"Ми довго не могли визначитися з режисером для цього кліпу, адже хотілося спробувати щось кардинально відмінне від наших звичних образів, а потім я згадав про Дельту. У нього дуже нетиповий погляд на речі, і він представник нового покоління", - розповів лідер рокерів Женя Галич.

Вперше трек "Роздягні мене" пролунав влітку на фестивалі Atlas Weekend 2019. Запам'ятався цей номер O.Torvald і тим, що в кінці пісні Женя Галич та Юлія Юріна несподівано поцілувалися. Звичайно, цей поворот не міг залишитися без уваги фанів, адже їм добре відомо, що у їх вокалістів є родини.

"Музика прийшла, поки я був у душі. Протягом ще кількох хвилин на диктофоні вже був майже готовий приспів. А через дві години я вже знав, що хочу зробити цей трек саме з Юлею. Не можу пояснити, чому саме вона, напевно це було інтуїтивне рішення", - додав Галич.

  • Українська хіп-хоп-виконавиця alyona alyona представила в мережі новий гостросоціальний кліп до пісні "Булінг", в якому виступила проти цькування дітей однолітками.
  • Наталя Могилевська випустила свою версію гімну України, і це була не найвдаліша її ідея.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях