Лайм

Помер актор серіалів "Беверлі-Хіллз" та "Баффі": названо причину

Деякий час Браян Тьорк приховував свій діагноз

У США на 50-му році життя помер актор Браян Тьорк. Найбільш відомими проектами з його участю стали серіали "Беверлі-Хіллз, 90210" та "Баффі - винищувачка вампірів".

Як пише Metro, понад рік тому у Тьорка діагностували рак, проте цю новину він приховував від близьких та колег. Про хворобу актора стало відомо лише минулого літа, після чого приятелі Тьорка одразу ж створили спеціальний фонд допомоги. На жаль, подолати хворобу йому так і не вдалося.

Зніматися в кіно Тьорк почав на початку 90-х. За ці роки він зіграв близько двадцяти ролей, переважно персонажів другого плану. У фільмографії актора сьогодні можна відшукати серіал HBO "Карнавал", епізодичні ролі в картинах "Американський пиріг-2", "Крокодил Данді в Лос-Анджелесі" та "Парк юрського періоду: Загублений світ".

Останнім проектом для Тьорка став серіал "Морська поліція: Лос-Анджелес" (2017). Близько актора подякували всім, хто підтримував їх родину ці місяці морально та матеріально.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї