Лайм

Творці серіалу "Володар перснів" наслідують Пітера Джексона: нові подробиці про шоу

Зйомки фентезі-серіалу пройдуть на батьківщині творця оригінальної кінотрилогії

Студія Amazon оголосила, що серіал "Володар перснів", заснований на знаменитих фентезійних романах Джона Р. Р. Толкіна, зніматимуть у Новій Зеландії, - так само, як і оригінальну кінотрилогію Пітера Джексона.

Видання Deadline повідомляє, що попередня підготовка вже почалася, і знімальний процес стартує в найближчі місяці.

"Коли ми шукали місце, в якому могли б втілити первозданну красу Другої Епохи Середзем'я, ми знали, що нам потрібно щось величне, з недоторканими берегами, лісами і горами, в яких також "мешкають" студії світового рівня і досвідчені фахівці, - заявили шоураннер і виконавчі продюсери Дж. Д. Пейн і Патрік Маккей. - Ми вдячні народу і уряду Нової Зеландії за підтримку на етапі підготовки. Велика кількість гостинних птахів ківі вже змусили нас відчувати себе як вдома, і ми сподіваємося поглибити наше партнерство".

Поки невідомо, чи буде Пітер Джексон брати участь в зйомках серіалу в якості консультанта чи в будь-якій іншій ролі, але Amazon збирається створити свої власні знімальні майданчики.

Розробкою історії займаються сценаристи Пейн і Маккей, а режисером виступив Хуан Антоніо Байона ("Притулок", "Страшні казки", "Голос монстра", "Світ юрського періоду 2"). Відомо, що в серіалі будуть показані нові сюжетні лінії, що передують подіям трилогії "Володар кілець".

Серіал розробляється Amazon Studios у співпраці з розпорядником спадщини Толкіна Tolkien Estate and Trust і кінокомпанією New Line Cinema - підрозділом Warner Bros. Entertainment, який випустив трилогію Пітера Джексона.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї