Лайм

Внучка Ротару випустила новий трек: фанати вже назвали його хітом

Композиция получила название Lonely Walkers

Внучка легендарної української співачки Софії Ротару, 18-річна Софія Євдокименко, яка виступає під сценічним ім'ям Sofia Eve, презентувала нову англомовну пісню. Композиція отримала назву Lonely Walkers.

Про вихід треку юна виконавиця повідомила на своїй сторінці в Instagram. Пісня також доступна і на YouTube-каналі знаменитої бабусі.

Шанувальники Соні вже встигли оцінити її новий трек, вони назвали його хітом. "Пісня просто шедевр", "Безумовно хіт! Вітаю", "Шикарна пісня", "Впевнена, успіх для пісні гарантований", "Трек супер", - пишуть фанати в коментарях.

Соня Євдокименко не тільки співачка, а й модель. Внучка Ротару з підліткового віку брала участь в показах, знімалася для відомих глянцевих журналів. У 2015 році дівчина навіть удостоїлася звання "Краща модель" на церемонії Mercedes-Benz Kiev Fashion Prize.

У минулому році Соня відкрила в собі ще й співочий талант і вирішила стати співачкою. Правда, співає дівчина не українською, а англійською мовою. Зараз юна артистка живе і вчиться в Лондоні.

  • Українська співачка Sonya Kay, племінниця народної артистки України Софії Ротару, серйозно травмувала обидві руки під час поїздки до Барселони (Іспанія).
  • 71-річна українська співачка Софія Ротару, яка за даними РосЗМІ тяжко хвора, виглядає надзвичайно. Фото квітучої артистки опублікував в своєму Instagram її син, Руслан Євдокименко.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях