Лайм

У повнометражному "Пуститися берега" з'явиться секретний камео

Прем'єра фільму очікується вже в жовтні

У повнометражному фільмі El Camino ("Пуститися берега"), який вийде на Netflix вже 11 жовтня, очікується поява певного секретного камео.

Як пише The Hollywood Reporter, посилаючись на слова режисера Вінса Гіллігана, крім цього в сюжеті проекту очікуються 10 персонажів, яких глядачі вже бачили в серіалі "Пуститися берега".

Незадовго до прем'єри також стало відомо, що El Camino вийде не тільки на стрімінговой платформі Netflix, але й надійде у триденний прокат в кінотеатрах для любителів великих екранів.

Заінтригував Гілліган і тим, що в сюжеті серіалу з'являться знайомі глядачеві обличчя. Разом з персонажами серіалу "Пуститися берега" ввели до історії і певного камео, який прилетить до Альбукерке на приватному літаку. Особистість героя поки залишається в секреті.

Згідно з попередньою інформацією, фільм El Camino розповість про подальшу долю Джессі Пінкмана - одного з головних героїв серіалу - після фіналу телешоу. "Втікач Джессі Пінкман (актор Аарон Пол) біжить від своїх викрадачів, закону та минулого", - наголошується в синопсисі проекту.

У серпні фани серіалу бурхливо обговорювали інтерв'ю актора Боба Оденкерка (в серіалі - юрист Сол Гудман), в якому той проговорився про перші деталі фільму "Пуститися берега". Цими ж вихідними стало відомо, що прем'єра проекту на Netflix відбудеться вже 11 листопада цього року.

Питання, яке все ще залишається без відповіді, - участь у повнометражному фільмі Браяна Кренстона (Волтер Вайт). Раніше 63-річний актор підтвердив, що картину дійсно знімуть, проте так і не сказав, чи зніметься в ній він сам.

До слова, за першу добу після публікації тізера "Пуститися берега" в Youtube ролик зібрав 3 млн переглядів, більше 90 тис. лайків та понад 8 тис. коментарів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї