Лайм

Українська співачка вийшла заміж в сукні вагою 23 кілограми: перші фото і відео з розкішного весілля

Закохані вибрали для весілля красиву дату

25-річна українська співачка Катерина Гуменюк, яка в дитинстві прославилася під псевдонімом Ассоль , вийшла заміж. Обранцем артистки став бізнес-аналітик Артем Тараненко.

Закохані вибрали для весілля красиву дату - 19.09.2019. А саме торжество пройшло в одному з наймодніших закладів Києва - банкет-холі Regent Hill, пише "КП" в Україні".

Молодята запросили на весілля більше 150 чоловік, серед яких були і українські знаменитості. Розважали публіку Тіна Кароль, Вєрка Сердючка і MONATIK. Ведучими заходу стало зіркове подружжя Катя Осадча та Юрій Горбунов.

Окрему увагу привернула розкішна сукню Ассоль, усипана білими перлами. Весь наряд вийшов вагою 23 кілограми. Весільний образ нареченої доповнювала довга фата і діадема.

Новоспечене подружжя подарували гостям незвичайний танець, який виконали під хіт Дмитра Монатика. Не менш красивим вийшов танець нареченої з татом під пісню "Намалюю тобі зорі" Тіни Кароль.

Нагадаємо, що Катя Гуменюк брала участь в шостому сезоні вокального шоу "Голос країни". На проекті дівчина була підопічною Потапа, а після "крадіжки" потрапила в команду Івана Дорна.

Ассоль і Артем знайомі ще з дитинства, але зустрічатися почали два роки тому. У травні минулого року молодий чоловік зробив співачці пропозицію.

  • Раніше Ассоль показала, як пройшов її дівич-вечір . Останні дні "свободи" Катя вирішила провести в жаркій Туреччині.
  • Пишна весілля в Італії , де українська співачка Аліна Гросу та її чоловік Олександр зняли для торжества розкішну віллу, обійшлася батькам артистки в 100 тисяч євро (2,8 млн гривень).

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях