Лайм

Навіть встигла поспати: українська співачка детально описала свої пологи в Монако

Санта Дімопулос вирішила народжувати не в Україні

Колишня учасниця гурту "ВІА Гра" Санта Дімопулос, яка днями знову стала мамою, розповіла, як проходили її пологи. Маля з'явилося на світ в одній з клінік Монако, про що співачка анітрохи не шкодує.

На сторінці знаменитості в Instagram з'явився пост, в якому вона детально описує процес появи дівчинки на світ. У Санти довго не починалася родова діяльність і це сильно турбувало співачку.

"Пологи все не починалися, а батьки (тобто ми з чоловіком) вже почали переживати, та так що 13.09 навіть посварилися (я посварилася). Ігор дуже переживав з приводу того, що йому треба їхати до Києва по роботі, а я занадто близько приймала все до серця", - згадує Дімопулос.

В цей же день у Санти почалася родова діяльність. "Чи то малятко злякалося стимуляції, а може я понервувала трохи, але процес пішов. Лікар відправив додому збиратися, сказав, що побачимося дуже скоро. Так і сталося. Я прийняла душ, переодяглася і ми поїхали в пологовий будинок", - розповіла Санта.

Молода мама зізналася, що довго не змогла терпіти біль, тому попросила медиків зробити їй епідуральну анестезію: "Я терпіла перейми ще півгодини, після чого з круглими очима шепотіла - коліть! Мені в руки дали "чарівний пульт", натискаючи на кнопку якого я могла сама собі додавати анестезію, якщо відчувала потребу. Я навіть встигла поспати, акушерка заходила кожні 30-40 хвилин і перевіряла розкриття", - згадує співачка.

Санта розповіла, що пологи пройшли абсолютно безболісно. "Народила я мою дівчинку за 15 хвилин 4.160 без єдиного розриву", - резюмувала артистка.

Подивитися цю публікацію в Instagram

публікація від (@Santadimopulos)

Нагадаємо, що для Санти Дімопулос ця дитина став другою. У співачки підростає 10-річний син Даніель від українського шоумена Андрія Джеджули. Зараз знаменитість одружена з бізнесменом Ігорем Кучеренко.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях