Лайм

Вийшов новий тизер повнометражного "Пуститися берега": підсумки фінальної перестрілки та Джессі в сльозах

El Camino вийде на Netflix вже 11 жовтня

Стрімінговий сервіс Netflix презентував у мережі новий тизер повнометражного фільму El Camino, який зняли за мотивами серіалу "Пуститися берег".

Короткий інтригуючий ролик з'явився на YouTube-каналі онлайн-платформи 23 вересня, незадовго до цього тизер показали на церемонії вручення премій "Еммі-2019".

Новий тизер El Camino також практично не розкриває глядачеві якихось деталей фільму. У кадрі бачимо головного героя Джессі Пінкмана, який слухає по радіо про наслідки жорстокої перестрілки в Альбукерке. Нею, нагадаємо, закінчився фінальний сезон серіалу "Пуститися берега".

Наскільки відомо, El Camino розповість історію Джессі Пінкмана. Згідно з коротким описом фільму, головний герой намагається осмислити своє життя після драматичної втечі з неволі, де він кілька місяців готував наркотики для неонацистів.

Як стало відомо раніше, в сюжеті фільму очікуються персонажі, знайомі шанувальникам серіалу "Пуститися берега". При цьому поява в картині Волтера Вайта поки залишається загадкою. El Camino стане доступнім для перегляду вже 11 жовтня.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї