Лайм

Вчіть "формулу Штайнмайера": Притула пожартував про старт Нацвідбору на Євробачення

Схоже, ведучий продовжить радувати глядачів своїми жартами

Схоже, український телеведучий Сергій Притула, який стане в лютому ведучим Національного відбору на Євробачення-2020, продовжить радувати глядачів своїми жартами.

16 жовтня канал СТБ та UA: Суспільне мовлення оголосили про старт відбіркового етапу. Не залишився осторонь і Притула, для якого Нацвідбір стане вже третім. Як пожартував ведучий на особистій сторінці в Facebook, він неодмінно запитає у кандидатів про "формулу Штайнмайера".

"Якщо що, то я в лютому по суботах зайнятий. Буду питати про "формулу Штайнмайєра". Заповнюйте анкети, молоді та перспективні!" - посміявся Притула.

Раніше телеведучого неодноразово критикували за "недоречні" на пісенному конкурсі питання. Однак мало хто посперечається: Притула - один з трьох китів Національного відбору. Нагадаємо, прийом анкет стартував 16 жовтня і триватиме до 25 грудня включно. Сам відбірковий тур пройде традиційно в три етапи: телевізійні півфінали (8 та 15 лютого) і фінал, під час якого Україна назве свого представника на Євробаченні-2020 (22 лютого).

  • У ніч на неділю, 19 травня, 25-річний музикант з Нідерландів Дункан Лоуренс переміг у пісенному конкурсі Євробачення-2019. Він став першим чоловіком-виконавцем, який приніс перемогу Нідерландам, а також першим переможцем своєї країни, починаючи з 1975 року. На конкурсі хлопець виступив з авторською піснею Arcade, в якій розповів про трагічну любов і втрату коханої людини.
  • Євробачення-2020 відбудеться лише в травні наступного року, а Іспанія та Бельгія вже визначилися зі своїми представниками.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях