Лайм

Завжди на одній хвилі: Ані Лорак розговорилася про роман з молодим коханим

Співачка зважилася на відверте інтерв'ю

Українська співачка Ані Лорак стала героїнею свіжого випуску російського журналу OK!. Артистка прикрасила обкладинку глянцю і відверто розповіла про роман з саундпродюсером Єгором Глібом.

В інтерв'ю виданню Кароліна розповіла, де познайомилася з Єгором, як виникла симпатія, а також чи збирається вона знову виходити заміж, пише "КП" в Україні".

"Ми познайомилися на студії під час запису гімну для телеканалу МУЗ-ТВ два-три роки тому. Єгор - саундпродюсер. Коли ми записували пісню, то з'ясувалося, що ми обидва з України і що у нас є якісь спільні знайомі. І раптом він мені каже: "У мене є пісня, послухай. Ти її можеш заспівати з Мотом". Але Єгор наполягав, він був упевнений в успіху, він з таким натхненням говорив про це. І ось я вже записую з Мотом демку і ця пісня завойовує всі нагороди, стає найбільш ротованою", - зізналася співачка.

Через якийсь час Ані Лорак знову захотіла співпрацювати з Глібом. Вона подзвонила йому, але отримала відмову.

"Ну, образилася. Я ж була впевнена: всім за щастя попрацювати зі мною, а тут ... Загалом, я вдарилася в творчість, записала ряд успішних пісень, кілька дуетів", - згадує Кароліна.

Через півтора року співачка знову вирішила зв'язатися з Єгором, але вже не дзвонити, а написати йому. Хлопець прийняв пропозицію співачки зустрітися, після чого і почалися зароджуватися почуття.

"Ми зустрілися на студії в Києві і приступили до запису. Почалося спілкування, яке було такого робочого характеру. Але поступово виникала симпатія. Ніщо не віщувало, як то кажуть. Я була ще в стані свого божевільля, своїх особистих стосунках, не розуміла, куди летить моє життя. Я взагалі не думала, що зможу знову щось відчути і відкритися новій людині", - говорить Кароліна.

За словами Ані Лорак, симпатію, яка виникала, вона відганяла і не хотіла, щоб її стосунки з Єгором переросли у щось серйозне, в тому числі і через різницю у віці. Як відомо, саундпродюсер молодший за співачку на 15 років.

"Ми багато в чому схожі, єдине - я публічна людина, а він - ні, він дуже закритий, намагається ніде зі мною особливо не з'являтися. Звичайно, він приїжджає, підтримує мене, я потребую його підтримки і рада, коли він зі мною. Нам завжди весело, ми завжди сміємося, слухаємо музику класну, ми завжди на одній хвилі, нам є про що поговорити", - розповіла співачка.

Ані Лорак відзначила, що її влаштовують такі стосунки, і що заміж вона більше не збирається. "Я більше не вірю в заміжжя. Не вірю в те, що це щось дає", - підкреслила вона.

  • Раніше українська співачка Тетяна Решетняк, відома під псевдонімом TAYANNA, розповіла про стосунки зі своїм колишнім коханим і нинішнім бойфрендом Ані Лорак, музикантом Єгором Глібом.
  • Колишній чоловік Ані Лорак, турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу, незабаром після розлучення зі співачкою зустрів нове кохання. Чоловік показав обраницю в своєму Instagram і назвав її ім'я.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях