Лайм

Хотілося дива: Таїсія Повалій відреагувала на скасування концерту в Києві

Співачка заявила, що "потрібен ще час"

Українська співачка Таїсія Повалій, яка працює в Росії, відреагувала на скасування її ювілейного концерту в Києві. Виступ артистки мав відбутися 10 грудня у Палаці "Україна".

Виконавиця написала пост, в якому особисто повідомила шанувальникам, що виступ не відбудеться. Вона також зазначила, що очікувала чудо, яке так і не відбулося.

"Дорогі мої! Скажу чесно, шалено хотілося дива! Адже це так важливо для мене! Ювілейний концерт цього року не відбудеться. Це, з одного боку, мене засмучує, а з іншого - я розумію, що потрібно ще час, а це значить, що мені знову доведеться не старіти", - написала Повалій, пообіцявши фанам "багато всього цікавого і найближчим часом".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Таїсія Повалій (@tpovaliyofficial)

Нагадаємо, що Таїсія Повалій не виступала на батьківщині з 2014-го року, зате вона була частою гостею на концертах в Кремлі, активно гастролювала в Росії.

А в цьому році співачка вирішила дати великий концерт в Києві і приурочити його до свого 55-річчя. Інформація про виступ Повалій з'явилася 23 липня. Анонс події співачка розмістила на своїй сторінці в Instagram і відразу повідомила, що квитки вже є в продажу.

Кого-то ця новина порадувала, але більшість відреагували негативно, звинувативши артистку в зраді. А директор ДК назвав інформацію про концерт Повалій "провокацією", а продаж квитків незаконним.

Після цього співачка написала новий пост, в якому заявила, що її "дістала брехня навколо її персони". Вона написала, що в "Криму не була", а "на гастролі в РФ не тікає, а виїжджає".

На початку вересня директор Палацу "Україна" Роман Недзельський повідомив, що концерт Таїсії Повалій не відбудуться. Він також підкреслив, що на цю дату вже заплановано інший захід.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси