Лайм

Джаред Лето намагався перешкодити виходу фільму "Джокер" з Хоакіном Феніксом

Актор вважав, що Warner Bros. віддадуть проект йому

47-річний актор Джаред Лето, який зіграв Джокера у фільмі "Загін самогубців" (2016), був настільки розчарований рішенням студії Warner Bros. випустити картину про його персонажа з Хоакіном Феніксом в головній ролі, що спробував придушити конкурента. Про це виданню The Hollywood Reporter повідомили джерела, знайомі з поведінкою Лето.

Коли оскароносний актор дізнався про проект Тодда Філлпса, він не тільки поскаржився своїм агентам в Creative Artists Agency, але також попросив свого музичного менеджера Ірвінга Азоффа зателефонувати керівнику Warner Bros. і змусити його зупинити виробництво фільму.

Джерело, наближене до Лето заперечує, що актор зробив цей запит, і хоча Азофф відмовився від коментарів, з тих пір вони з Лето припинили співпрацю.

Раніше THR повідомляв, що актор, який зіграв лиходія в "Загоні самогубців", розраховував, що Warner Bros займеться виробництвом "Джокера" з ним у головній ролі. Але студія, схоже, була не в захваті від його ідеї, а режисер "Загону" Девід Ейр був незадоволений результатом: у фінальній версії фільму Джокер Джареда Лето отримав всього 10 хвилин екранного часу. Просуваючи проект, Лето - який раніше був оголошений в якості головного героя - скаржився ЗМІ на те, що сцени з його участю сильно урізали.

Тим часом, незадоволеність Літо, схоже, допомогла покласти край і без того напруженим відносинам між ним і Creative Artists Agency. Джерела стверджують, що актор вважав, що його агенти повинні були заздалегідь розповісти йому про проект Тодда Філліпса і старанніше боротися за свою версію "Джокера". Лето сказав агентам, що вони повинні зупинити конкуруючий проект, стверджуючи, що з ним не поводилися належним чином як з переможцем "Оскара" (за фільм "Далласький клуб покупців"). Влітку актор покинув агентство і перейшов до конкуруючої компанії WME.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси