Лайм

Зеленський з дружиною показали наряди для торжества в Японії: як президент України виглядає у фраку

До Токіо гарант з дружиною прибули на запрошення 21 жовтня

Президент України Володимир Зеленський поділився в Instagram фотографією, на якій зображений з дружиною Оленою напередодні інтронізації японського імператора Нарухіто в Токіо. До столиці гарант з дружиною прибули на запрошення 21 жовтня.

На знімку Володимир та Олена Зеленські позують в нарядах, які підготували для урочистого заходу. Так у користувачів соцмережі з'явилася можливість поглянути на президента у фраку.

"Для мене велика честь взяти участь в інтронізації Імператора Нарухіто. Проведення стародавнього обряду в сучасній Японії є прикладом того, як в одній державі можуть співіснувати і глибока повага до традицій, і впровадження новітніх високих технологій для поліпшення життя кожної людини", - повідомив під знімком Зеленський .

View this post on Instagram

Для мене велика честь взяти участь в інтронізації Імператора Нарухіто. Проведення стародавнього обряду в сучасній Японії є прикладом того, як в одній державі могут співіснуваті и глибока повага до традіцій, и Впровадження новітніх високих технологій для Поліпшення життя кожної людини.

A post shared by Володимир Зеленський (@zelenskiy_official) on

Для урочистого заходу Олена Зеленська обрала закриту вечірню сукню блідо-жовтого кольору. Свій образ перша леді доповнила напівпрозорими рукавичками та туфлями в тон.

Як раніше розповідала своїм підписникам дружина президента, його Величність Нарухіто вступив на престол 1 травня, після того як його батько добровільно передав синові Хризантемовий трон в зв'язку з похилим віком. Таке зречення сталося в Японії вперше за останні 202 роки.

Примітно, що Нарухіто став 126-м імператором на престолі. На церемонії 22 жовтня стояли всі члени сім'ї (11 осіб), в тому числі молодший брат імператора, 53-річний наслідний принц Фуміхіто Детальніше, а також зарубіжні гості, включаючи президента України з дружиною.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами