Лайм

Можуть бути різні "несподіванки": чоловік Повалій пояснив причину скасування концерту співачки в Києві

І заявив, що здаватися вони не збираються

Чоловік Таїсії Повалій, продюсер Ігор Ліхута, прокоментував скасування ювілейного концерту артистки в Києві.

За словами продюсера, виступ співачки довелося скасувати через "політичну ситуацію" в країні, пише "КП" в Україні".

"Порадившись з професіоналами, ми з Таїсією прийшли до висновку, що через політичну ситуацію в нашій країні цей концерт проводити не варто. Можуть бути різні "несподіванки". Тому вирішили почекати", - сказав він, додавши, що поки гастролюватимуть "за кордоном".

Разом з тим Ліхута заявив, що здаватися вони не збираються. "Ми все одно зробимо цей концерт через рік або через півтора. Сподіваюся, ситуація в країні зміниться", - зазначив продюсер співачки.

Нагадаємо, що Таїсія Повалій не виступала на батьківщині з 2014-го року, зате вона була частою гостею на концертах в Кремлі, активно гастролювала в Росії.

А в цьому році співачка вирішила дати великий концерт в Києві і приурочити його до свого 55-річчя. Когось ця новина порадувала, але більшість відреагували негативно, звинувативши артистку в зраді.

На початку вересня Роман Недзельський, директор Палацу "Україна", де мало відбутися шоу, повідомив, що концерт Таїсії Повалій не відбудуться. Він також підкреслив, що на цю дату вже заплановано інший захід.

Пізніше скасування концерту підтвердила і сама Повалій. Вона також зазначила, що очікувала чудо, яке так і не відбулося.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси