Лайм

Досить про Україну: Галкін висміяв російське телебачення і став зіркою YouTube

Артист не проґавив можливості висловитися і про владу держави

На російському телебаченні без кінця говорять про Україну, що вже сильно "дістало". Враження таке, ніби в країні абсолютно немає своїх проблем, залишилося тільки допомогти українцям, посміявся пародист Максим Галкін на одному зі своїх жовтневих концертів.

Виступ гумориста в Новосибірську пройшов ще 2 жовтня, недавно його епізод з'явився в YouTube, де вже зібрав майже мільйон переглядів і тисячі лайків глядачів. У спілкуванні з аудиторією Галкін згадав про російське телебачення і скористався нагодою зайвий раз висловитися про владу.

"Весь час розповідають про Україну, мене так це вже дістало. Я ж не в Україні живу, про нас розкажіть. Враження таке, що у нас все налагодилося і залишилося тільки українцям допомогти", - зазначив зі сцени чоловік Алли Пугачової.

За словами Галкіна, на телебачення Росії повернулися "радянські часи" в гіршому сенсі цього слова: "Нам не дають часу обмізкувати, нам розжовують і відразу говорять - це вороги. Поки хоча б на концертах можна говорити що хочеш".

Саме тому, як зазначив артист, він не чекає ніяких звань від влади. Цим самим він отримує можливість відкрито висловлювати свою думку: "Так є можливість їх усіх обіс... Ну, ви зрозуміли мене".

Висловився Галкін і про президентський термін Володимира Путіна. Артист підкреслив, що російський народ завжди тягнувся до царя, через що йому не вибратися з рабства: "У нас народилося вже ціле покоління людей, які отримали освіту, вони самі народили вже і все це було при Путіні. Вони навіть не знають, що є інший президент. Вони думають, що сама посада так називається - Путін".

Помітивши камери в залі, Галкін жартома попросив не знімати: "Не шийте мені справу, мені ще до Москви повертатися". Втім ролик з'явився у мережі і активно набирає перегляди. Примітно, що автор відео обмежив можливість його коментувати.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях