Лайм

Холлі Беррі звинувачувала батька своєї дочки в расизмі, інцесті і психологічному насильстві

Стосунки пари тривали 5 років і закінчилися вкрай неприємним судом

З 2005 по 2010 рік актриса Холлі Беррі мала стосунки з моделлю Габріелем Обрі, від якого в 2008 році народила доньку Налу. Таблоїд RadarOnline з посиланням на судові документи пише, що в 2011 році, коли пара судилася за опіку над дівчинкою, Беррі звинуватила колишнього коханого в психологічному насильстві, расизмі та інцестуозних стосунках із членом його сім'ї.

За словами актриси, Обрі відмовлявся визнавати Налу бірасовою, використовуючи при цьому образливі епітети. Також 53-річна Беррі наполягала на тому, що її цивільний чоловік вступав в інтимні стосунки з членом його родини, що зруйнувало їхнє сексуальне життя.

"Ми займалися сексом менше трьох разів на рік, - цитує видання Беррі. - Габріель відмовився прийняти відповідальність за ці питання. Замість цього він критикував моє тіло способами, які дуже принизливі для жінок".

Беррі також стверджувала, що в юності Обрі вступив в кровозмісні відносини і продовжував їх "роками", поки його партнер не закінчив їх. Актриса розповіла про психологічні проблеми колишнього чоловіка, включаючи депресію і тривожний розлад, які він відмовлявся лікувати. Адвокат Обрі попросив суд викреслити більшу частину свідчень Беррі з протоколу, назвавши її коментарі про інцест "неактуальними", а її розповідь про характер Обрі такою, що викривляє факти.

Ініціатором суду між колишніми партнерами став Обрі: в грудні 2010 року він подав клопотання про те, щоб бути визнаним законним батьком 11-річної Нали. У 2012 році чоловік погодився пройти терапію з управління гнівом.

  • Дружина Алека Болдуіна втратила дитину на 4 місяці вагітності. Наступного дня після сумної новини жінка пішла на операцію і розповіла про свій стан в Instagram.
  • Шакіра розповіла про депресію і страх після хвороби голосових зв'язок. Співачка стала озлобленою і часом навіть не могла встати з ліжка.

Найцікавіші новини тепер в Telegram ! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймСкандал
Теги:

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси