Лайм

MARUV скасувала виступ у Росії: співачці стало погано в аеропорту

Артистку чекали в російській Уфі

Українська виконавиця MARUV (Анна Корсун), яка днями отримала російську нагороду, знову вирушила в РФ. Однак виступити їй так і не вдалося.

Співачка прямувала в Уфу (Росія) на святкування дня народження радіо Energy. В аеропорту артистці стало погано і вона була змушена скасувати виступ. У Instagram Stories MARUV звернулася до російських фанів і закликала їх берегти своє здоров'я.

"Дорогі друзі, Уфа, всі, хто сьогодні збиралися прийти на фестиваль Energy, на мій виступ. На жаль, мене там не буде. Мені стало дуже погано на пересадці, ось я перебуваю зараз в аеропорту. Я, на жаль, навіть от не вилетіла до вас. Мені дуже шкода, я сподіваюся, ми з вами побачимося ще обов'язково, а ви обов'язково стежте за своїм здоров'ям, пам'ятайте, що потрібно нормальну кількість годин спати і нормально харчуватися, інакше будете, як я - дуже сильно потім хворіти", - розповіла співачка.

  • Раніше українська виконавиця MARUV похвалилася фанам успіхами в Європі - в ніч на 4 листопада співачка отримала в Іспанії нагороду MTV Europe Music Awards. Що правда, в категорії "Кращий російський виконавець".
  • Пізніше MARUV поскаржилася на "перекручування фактів" і пояснилася за премію Best Russian Act. Співачка заявила, що ця номінація "не прив'язана до країни або до громадянства".

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях