Лайм

Не хочу його образити, але ... Партнерка Остапчука розповіла про його прокол на "Танцях з зірками"

Ілона Гвоздьова зробила несподіване зізнання про свого партнера

Ілона Гвоздьова, партнерка Володимира Остапчука на "Танцях з зірками", розповіла, що завадило їм дійти до фіналу. На думку танцівниці, телеведучого "занесло на хвилі успіху", тому від нього відвернулися глядачі.

Про це хореограф заявила в інтерв'ю "Фактам". За словами Ілони, Володимир був сильний технічно, але його знання "виливалися в самозамилування", а не роботу в парі.

"Не хочу його образити, але, по-моєму, в якийсь момент Володимир Остапчук захотів кубок настільки сильно, що забув: це шоу - командний проект, в якому дуже важлива робота в парі. Володю, мабуть, затопило загальне захоплення, велика кількість прихильниць навколо, і він почав думати, що і сам може доводити свою майстерність на танцювальному майданчику", - розповіла Ілона.

"Думаю, це зіграло не останню роль у рішенні глядачів, за кого голосувати, і відштовхнуло їх від Вови. Хоча, я погоджуся з думкою, що він був гідний фіналу з точки зору технічних даних. Просто його трохи занесло на хвилі успіху. Вова занадто рано почав думати про перемогу, і глядач це відчув, вирішивши, що йому пора йти", - зазначила партнерка Остапчука.

Танцівниця зізналася, що на відміну від Ігоря Ласточкіна і Юрія Ткача, з якими вона танцювала в минулих сезонах, з Володимиром Остапчуком стосунки на проекті не склалися.

"Я пишаюся своїми попередніми партнерами - Юрієм Ткачем, Ігорем Ласточкиним. Всі в танцях домоглися великих успіхів і хороших результатів. З Вовою у нас, на жаль, стосунки не склалися. Його любов до себе була сильнішою. Він намагався, все виконував, але думав лише про себе, що й завадило йому дійти до фіналу. Я багато разів говорила про те, що танцювати треба в парі, але Вова мене не слухав", - додала Гвоздьова.

Нагадаємо, що Володимир Остапчук та Ілона Гвоздьова покинули "Танці з зірками" за крок до фіналу. За кубок змагатимуться Ганна Різатдінова і Олександр Прохоров, Ксенія Мішина і Женя Кот, а також Вікторія Булітко і Дмитро Дікусар.

  • Володимир Остапчук зізнався, що не вірить в любов до труни і в стосунки на все життя. Примітно, що інтерв'ю знімалося до того, як ведучий оголосив про розлучення з дружиною.
  • Чемпіонка з художньої гімнастики Анна Різатдінова, яка є фавориткою проекту "Танці з зірками", відверто розповіла, чому розпався їхній шлюб зі скандальним олігархом Олександром Онищенком.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях