Лайм

MARUV представила матірну пісню і зухвалий кліп: відео

Це вже третій трек з нового міні-альбому Hellcat Story

У п'ятницю, 22 листопада, скандальна українська співачка MARUV (Анна Корсун) презентувала третій трек з нового міні-альбому Hellcat Story. Композиція отримала назву Don't U Waste My Time.

Слідом за прем'єрою синглу вийшла і його екранізація. Ролик доступний для перегляду на YouTube-каналі епатажної виконавиці. Як і два попередніх треки, пісня написана англійською мовою, але на перших секундах і в середині композиції ви почуєте матірну російськомовну вставку.

Обережно, відео містить ненормативну лексику! 18+

У новому кліпі MARUV знову з'являється партнер співачки по шоу "Танці з зірками-2019" - Jay. І якщо в ролику Do not Stop танцюрист пестив тільки артистку, то в свіжому відео його застали за поцілунками з іншою.

У новому ЕР всього 4 пісні. Останній трек і кліп на нього MARUV представить в наступну п'ятницю.

В одному з недавніх інтерв'ю співачка розповіла про те, як придумала концепцію релізу.

"Це історія, на яку мене надихнула книжка одна українська. Це було моє покарання від вчительки з української літератури в школі, вона мене змусила її прочитати. Я взагалі читати не дуже люблю, я більше люблю слухати. А ця книжка мені дуже сподобалася, і через багато років я чомусь її згадала. Вона мене надихнула на створення такого музичного серіалу", - поділилася артистка.

  • Перший трек MARUV - To Be Mine фани назвали "містичним". Деякі вважають, що композиція звучить як саундтрек до фільму.
  • Також дивіться на The Lime провокаційний кліп MARUV на пісню "Між нами". У кадрах відеороботи співачки вже традиційно позують танцівниці балету з різними соковитими фруктами.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях