Лайм

Брат Пабло Ескобара оголосив війну Apple і випустив гнучкий смартфон, ось тільки це вже робили китайці

Брат відомого наркоторговця обурений ціновою політикою "яблучного" бренду

Роберт Ескобар, брат одного з найвідоміших злочинців 20 століття Пабло Ескобара, оголосив війну бренду Apple. Вся справа в тому, що його обурюють ціни і популярність торгової марки. Роберт впевнений, що хороший смартфон з купою наворотів цілком може коштувати менше тисячі доларів.

Як мінімум з тієї причини, що його прізвище Ескобар, брат наркоторговця вирішив не обмежуватися словами і представив на цьому тижні гнучкий смартфон Escobar Fold 1 з операційною системою Android 9.0. Ціна диво-пристрою складає всього $350. І все б нічого, якби не китайці.

Як пише Digital Trends, смартфон Ескобара оснащений двома камерами з 16 та 20 Мп, екраном AMOLED FHD +, батареєю на 4000 мАг і двома слотами для сім-карт. Для презентації чергового "вбивці" телефонів Apple бренд Ескобара навіть зняв свій рекламний ролик. Що правда, з нього мало зрозуміло, що мова взагалі йде про телефон.

Та найцікавіше в цій ситуації те, що свіжий Escobar Fold 1 по суті є копією китайського смартфону Royole FlexPai, який був представлений ще в січні цього року з початковою ціною $1400.

У бесіді з виданням Ескобар заявив, що Fold 1 - його перший крок до підриву успішної репутації Apple. В цілому ж він налаштований вкрай серйозно, і має намір знищити торгову марку зовсім (хочеться сподіватися, що не буквально).

"Я багато чим говорив, що обійду Apple, і я це зроблю. Я відмовився від співпраці з магазинами заради того, щоб покупці могли замовити смартфон з гнучким дисплеєм безпосередньо, заплативши всього 349 доларів. Моя мета - перемогти Apple", - зазначив він.

Поки Escobar Fold 1 вийшов серією у 100 тисяч екземплярів. Смартфони вже доступні для придбання на офіційному сайті в двох варіантах - з 128 Гб пам'яті ($ 350) та 512 Гб ($500).

  • Читайте також на The Lime, як австралійський блогер вирішив заробити на лісових пожежах, продаючи контейнери з димом. Що ж, справа Остапа Бендера не спить!

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами