Лайм

У актора з "Теорії великого вибуху" народився первісток: миле фото новонародженого

У Джонні Галекі народився син

44-річний американський актор Джонні Галекі, відомий глядачам за роллю Леонарда Хофстедтера в ситкомі "Теорія великого вибуху" вперше став батьком. Первістка йому народила 22-річна кохана Алайн Мейер.

Про це щасливий тато повідомив шанувальникам в Instagram. Він опублікував фотографію ручок новонародженого сина, кожну з яких бережно тримають новоспечені батьки.

"З переповненими вдячністю серцями ми вітаємо нашого прекрасного сина в цьому неймовірному світі. Спасибі вам за всю вашу любов і підтримку", - написав Джонні.

Про роман Джонні і Алайн стало відомо влітку 2018 року. Весною 2019-го закохані повідомили, що готуються стати батьками.

До Мейер Галекі зустрічався зі своєю колегою по серіалу "Теорія великого вибуху" Келлі Куоко - з 2007 по 2009 рік, а потім перебував у стосунках з акторкою Келлі Гарнер.

  • Голлівудська акторка Мілла Йовович зовсім скоро знову стане мамою. Зірка картини Люка Бессона "5 елемент" розповіла, як протікає вагітність і показала свої нові форми.
  • Англійська акторка Фелісіті Джонс, яка номінована на "Оскар" за роль Джейн Хокінг у фільмі "Всесвіт Стівена Хокінга", готується вперше стати матір'ю.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях