Лайм

Жінка боялася сусідського пса, поки він не врятував їй життя: фото

Сімба довів, що собака може бути доброю і уважною незалежно від породи

Деякі люди вважають пітбультер'єрів страшними і агресивними, але Сімба зі Швеції довів, що це неправда. Видання про тварин The Dodo розповіло, як доброзичливий пес врятував життя літньої сусідки, яка завжди намагалася його уникати.

"Він завжди намагався з нею потоваришувати, але вона називала його злим і дивилася з острахом, - розповів The Dodo власник Сімби Арджаніт Механа. - Вона не любила його, тому що він "небезпечної породи".

Сімба, однак, підтвердив свій добрий характер наймилішим чином. Днями Механа і Сімба поверталися додому з прогулянки, але проходячи повз сусідську квартиру, пес почав поводитися дивно.

"Він зупинився, почав гавкати і бігти до дверей, де живе сусідка. Я потягнув за поводок, але він відмовився йти", - сказав Механа.

Сімба не зрушив з місця, тому господар пішов за ним. Тоді він почув слабкий звук, що йшов з-за дверей.

"Я почув слабкий голос, який просив про допомогу, - згадує Механа. - Вона говорила: "Будь ласка, не йдіть".

Двері були не замкнені, тому Механа відкрив їх і виявив, що його сусідка впала на підлогу. Вона зламала стегно і довгих два дні залишалася непоміченою. Жінка не могла рухатися, і її життя було в небезпеці. На щастя, чуйний слух Сімби вловив її голос.

Механа викликав швидку допомогу і разом із собакою дочекався приїзду лікарів. Життя жінки було врятоване собакою, яку вона боялася. Після цього її серце пом'якшало.

"Вона сказала: "Спасибі, що почув мене". Спочатку я подумав, що вона розмовляє зі мною, але потім вона сказала: "Ні, не ти, а мила собачка", - розповів Механа.

Зараз сусідка Механа та Сімби знаходиться в лікарні, але інші мешканці будинку обсипають героя ласощами і подарунками. Сам же господар сподівається, що дії його собаки поміняють стереотипи про собак бійцівських порід.

"Я знаю, що Сімба - чудова собака. Але я сподіваюся, що ця подія змусить людей інакше сприймати бультер'єрів. Саме ми, люди, повинні заслужити їхню самовідданість і любов", - сказав він.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Борщ з грибами без м'яса – смачна страва пісного меню: як його приготувати

Як у домашніх умовах приготувати пісний, але водночас ситний борщ без м'яса, щоб урізноманітнити своє меню під час Великого посту

Молочний манікюр не втрачає популярності весною 2024 року: добірка модних дизайнів

Що таке молочний манікюр, а також якими дизайнами його можна урізноманітнити цієї весни, щоб завжди виділятися із сірої маси

Гарна мульча і стимулятор росту розсади: як використовувати яєчну шкаралупу на городі

Які корисні властивості має яєчна шкаралупа, як її можна використовувати для розсади та на городі, а також як зробити з неї добрива