Лайм

Х-фактор 10: як пройшов другий прямий ефір і хто покинув шоу

У 13 випуску "Х-фактора" з проекту вибули підопічні Андрія Данилка і Насті Каменських

7 грудня на каналі СТБ вийшов другий прямий ефір вокального шоу "Х-фактор 10". Тематикою 13 випуску стала музика 90-х і 2000-х, і 8 конкурсантів спробували догодити суддям і глядачам оригінальними інтерпретаціями знайомих хітів.

Група FURMAN TRASH POLKA band представила пісню "Staying Alive", хоча цю композицію Bee Gees випустили в 1977 році. Виступ суддям сподобався, але головною їх претензією став червоний спортивний костюм вокалістки Пальміри. Дівчина відмовилася змінювати його на "рожеву сукню", відповівши, що унікальний стиль її влаштовує.

Другою на сцену вийшла 17-річна Еліна Іващенко. На репетиції дівчина травмувала ногу, і пісню Бейонсе "All the Single Ladies" виконувала з фіксатором на коліні. Судді похвалили її вокальні дані, а Оля Полякова спробувала підбадьорити моторошною розповіддю зі свого минулого.

"Я впала на слизькій сцені, пошкодила ногу, всю пісню просиділа, відпрацювала концерт, а потім виливала з туфлі кров, - сказала співачка. - Рухалася я через шок і адреналін, але після концерту вже не змогла. Ось така це собача робота".

Антон Вельбой на другому прямому ефірі "Х-фактора" заспівав пісню "Розовые розы" групи Веселые ребята. Андрій Данилко похвалив вибір пісні, зазначивши, що подібні хіти завжди змушують людей танцювати, але Оля Полякова помітила, що вокал у конкурсанта поганий, і рятує його тільки артистизм.

Ігор Кондратюк вважає, що серед гуртів на "Х-факторі 10" Romax - найсильніші і найбільш цікаві. Для другого ефіру вони підготували пісню Рікі Мартіна "Livin' la Vida Loca" в українському перекладі. Після виступу Оля Полякова відразу ж запросила на роботу саксофоністку Romax Аліну, яка своїми ногами і привабливою зовнішністю "затьмарила всіх".

Оля Полякова вважає, що на "Х-фактор 10" є тільки один добре хлопець, що вміє співати - Георгій Колдун. Наставниця категорії "Старше 30-ти" поскаржилася, що розкритися її фавориту заважає невпевненість у собі, але в другому прямому ефірі учасник, за словами Насті Каменських, "дав сексу".

Підопічна Ігоря Кондратюка Маша Стопник на сцені "Х-фактора" виконала пісню "Мальчик-красавчик". Судді відзначили її артистизм, хоча поскаржилися, що велика кількість людей на сцені відволікала увагу від привабливої учасниці.

У другому прямому ефірі шоу Анна Іваниця зізналася, що її хлопець не підтримує бажання перемогти, не дивиться ефіри і ставить ультиматум - або шоу-бізнес, або їхні стосунки. 32-річна учасниця обрала мрію, в чому її підтримала наставниця Оля Полякова. "Цей невдаха просто знецінює свою жінку", - сказала суддя.

Анна виконала пісню Мадонни "La Isla Bonita", але судді зазначили, що виступ їй не вдався. На це Полякова відреагувала різкою заявою: пісню їй нав'язав канал СТБ, хоча вона була категорично проти.

"Більше такої фігні не буде. Учасники будуть співати ті пісні, які ми з ними виберемо", - сказала вона.

Артем Забєлін запалив глядачів "Х-фактора" піснею "September" фанк-групи Earth, Wind & Fire 1978 року. Його назвали найбільш самовпевненим учасником 10 сезону, але Оля Полякова помітила, що скромним і тихим людям на сцені робити нічого. Данилко також заступився за Артема, назвавши його "справжнім бійцем".

За підсумками глядацького голосування шоу залишили 2 учасники. Найменше голосів набрали FURMAN TRASH POLKA band, але програш їх, схоже, не надто засмутив.

Коли учасники покинула сцену, Артему Забєліну і групі Romax довелося співати пісню за місце у 3 прямому ефірі. Підопічний Насті Каменських заспівав хіт 2019 року "Old Town Road".

Romax обрали українську кавер на пісню Кіно "Видели ночь". У підсумку судді віддали перевагу групі Romax, а Забєлін вибув з шоу.

"З великим задоволенням після шоу буду йому допомагати всім, чим зможу. Я вважаю, що це справжня зірка, - сказала Настя Каменських. - Ми ще повернемося на цю сцену зі своїм репертуаром".

Таким чином, 14 грудня у третьому прямому ефірі "Х-фактора" ми побачимо наступні команди.

Ігор Кондратюк, категорія "Дівчата": Еліна Іващенко, Марія Стопник.

Оля Полякова, категорія "Старше 30-ти": Георгій Колдун, Анна Іваниця.

Настя Каменських, категорія "Хлопці": Антон Вельбой.

Андрій Данилко, категорія "Групи": група Romax.

  • Данилко, який оголосив, що покидає шоу "Х-фактор", повернувся в крісло судді. Артист зізнався, що йому соромно за свої дії.
  • Тим, хто пропустив 11-й випуск "Х-фактора 10", варто побачити його найцікавіші виступи. У першому прямому ефірі шоу покинули 4 учасники.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами