Лайм

Українська співачка показала чоловіка, який переслідує її родину і погрожує в мережі

Підписникам співачка також показала скріни листів невідомого

Українська співачка Слава Камінська, солістка гурту "НеАнгели", поскаржилася на переслідування і погрози невідомого чоловіка. За словами знаменитості, він буквально всюди переслідує її і дітей, а також погрожує у соцмережі.

На особистій сторінці в Instagram Камінська опублікувала фото свого переслідувача. В "сторіз" артистка також показала скріни його листів.

"Ця людина психічно хвора і лікувалася неодноразово у спеціалізованих клініках! Він їздить за мною по концертах, чатує мене і моїх дітей під будинком і що в його хворій голові - тільки йому одному відомо", - написала Камінська.

За словами співачки, чоловік стверджує, що має з нею стосунки і є батьком її сина Леона: "Начебто смішно, але в той же час сумно і небезпечно. Таких людей потрібно примусово ізолювати і лікувати".

Камінська також підкреслила, що зверталася до правоохоронних органів ще кілька місяців тому. Але там, судячи з усього, її скарги проігнорували: "Я переконливо прошу правоохоронні органи придивитися до моєї заяви, яке у вас з літа!"

  • Раніше зі схожою проблемою зіткнулася і співачка Злата Огнєвіч. Артистку довгий час переслідував чоловік, який не обмежився погрозами у соцмережах. Останній інцидент за його участі не обійшовся без поліції.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях