Лайм

Кара Делевінь оголосила про розставання, але фанати швидко запідозрили брехню

Навіть зірки не захищені від злому і спаму в соціальних мережах

У Twitter Кара Делевінь оголосила, що розійшлася з Ешлі Бенсон після 19 місяців стосунків. Фанати, однак, не встигли засмутитися: наступне повідомлення 27-річної моделі та актриси дало зрозуміти, що її аккаунт зламали.

Кара Делевінь і Ешлі Бенсон

"Ми з Ешлі розлучилися", - написала "Кара" в Twitter про актрису, з якою зустрічається з травня 2018 року.

Твіт залишався опублікованими 20 хвилин і набрав 1,5 тисячі лайків, перш ніж його видалили, пише Daily Mail. Разом із ним зникло і більш підозріле повідомлення: "Віддаю 1000 IPHONE 11 Pro і багато іншого, адже я дуже сильно вас люблю". До нього додавалося посилання на сумнівний веб-сайт.

Не всі шанувальники Делевінь повірили, що в особистому житті зірки фільму "Валеріан і місто тисячі планет" відбулися драматичні зміни: ще в жовтні 2019 року Кара дякувала Ешлі Бенсон за те, що відчуває себе "найщасливішою дівчиною в світі". Про це вона заявила на церемонії нагородження премії Girl Up.

"Як добре, що в моєму житті є хтось, хто мене так сильно підтримує і любить. Я найщасливіша дівчина в світі", - сказала вона.

  • Кара Делевінь знайшла засіб боротьби з депресією, і він дуже далекий від звичних. А ви уявляєте тендітну модель із сокирою і молотком?
  • Кара Делевінь знялася оголеною для модного глянцю. Тепер всі знають про її маленькоме особисте тату.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях