Лайм

Влад Яма показав фото, на якому майже повністю видно обличчя 4-річного сина

Хореограф поділився знімком зі святкування дня народження Леона

Зірковий хореограф, танцюрист, а також суддя проекту "Танці з зірками" Влад Яма рідко показує свого сина. А якщо і публікує фото хлопчика, то завжди обличчя закриває смайликами або кумедними мордочками.

Але в день народження первістка Влад вирішив зробити виняток, і опублікував знімок, на якому можна розгледіти обличчя 4-річного Леона. Правда, все ще ми не бачимо очей хлопчика - зірковийй тато приховав їх під стікером-окулярами.

"Нашому щастю 4 роки! Не віриться і сльози на очах ... Дякую Ліліана за нове життя", - написав Влад під знімком зі святкування дня народження.

Нагадаємо, що раніше Влад Яма пояснив, чому вони з дружиною приховують обличчя сина від сторонніх очей.

"Ви знаєте, у нас настільки все добре, що нам і так багато хто заздрить. А якщо ми покажемо його, то заздрісників стане ще набагато більше", - вважає хореограф.

  • Раніше Влад Яма розповів, що зустрів Ліліану в нічному клубі, але відразу підійти не наважився. За словами танцюриста, знайомство відбулося через два тижні в тому ж закладі.
  • Хореограф також зізнався, що після народження сина Леона він відчув батьківство і тепер мріє про ще одну дитину - дочку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях