Лайм

Замість Маколея Калкіна: на головну роль в римейку "Сам удома" обрали актора

У юного Арчі Єйтса вже є досвід комедійного актора

Юна зірка комедійної драми 2019 року "Кролик Джоджо" Арчі Йейтс зіграє головну роль в перезавантаженні класичного різдвяного хіта "Сам удома". Видання Variety повідомляє, що 10-річний актор буде грати не Кевіна МакКалістера, а нового персонажа, історія якого схожа на оригінальну франшизу.

В оригінальному фільмі 1990 року Кевіна, якого грає Маколей Калкін, випадково залишають вдома, коли його сім'я їде в Париж на канікули. Протягом цього часу він повинен захистити будинок від пари грабіжників, яких грають Джо Пеші і Деніел Стерн.

Разом з Йейтсом в фільмі також зіграють комедійна актриса Еллі Кемпер ("Офіс", "Непохитна Кіммі Шмідт") і Роб Делані ("Хоббс і Шоу", "Відчайдушні шахрайки"). Спочатку передбачалося, що їм дістануться ролі батьків Єйтса, але джерела уточнили, що вони зіграють когось іншого.

У 1990 році "Сам удома" став головним прокатним хітом, заробивши 476,7 млн доларів у всьому світі. Це призвело до продовження 1992 року "Сам удома 2: Загублений у Нью-Йорку", який також став величезним успіхом.

  • Зірка серіалу "Мисливець за розумом" зіграє в новій "Матриці". У мережі жартують, що у агента Холдена Форда є всі шанси перетворитися на агента Сміта.
  • Критики Лос-Анджелеса назвали кращий фільм року, і це далеко не "Ірландець". Найбільше нагород зібрав південнокорейський трилер, а опус Мартіна Скорсезе осів на другому місці.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно
Теги: Сам удома

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї