Лайм

Розлучений Володимир Остапчук розповів, як спілкується з дітьми після розставання з дружиною

Зараз 6-річна Емілія і однорічний Еван бачаться з батьком частіше, ніж раніше

Український телеведучий і учасник шоу "Танці з зірками-2019" Володимир Остапчук розповів про те, як складаються його стосунки з двома дітьми після розлучення з дружиною Оленою Войченко в жовтні минулого року.

"Зараз бачимося набагато частіше, - сказав Остапчук в коментарі ТСН.ua - Вчора бачився, сьогодні не можу, тому що зайнятий, але завтра ввечері ми плануємо зустрітися".

Телеведучий розповів, що його діти і колишня дружина нещодавно повернулися в Україну з Канади.

"Два з половиною місяці були в Канаді, і в кінці грудня повернулися, але є плани, що вони поїдуть туди знову, тому що Емілія в першому класі. Вона вчиться і тут і там, в двох школах, - каже Володимир. - Ми з Оленою, колишньою дружиною, вирішили, що віддамо її і в ту, і в ту школу, щоб вона нормально адаптувалася до англомовного середовища".

У 2017 році Остапчук заявив про еміграцію до Канади, і тепер його діти і колишня дружина живуть на дві країни.

"Емілія - дуже життєрадісна дівчинка. Вона вже така принцеса, їй вже 6 років, у неї вже подружки, свої справи. Я навіть стукаю в кімнату до неї, перед тим як зайти. Зараз її відправили на ковзани, буду її возити. А ось з малим, якому 1,9 років, звичайно бавимося, він такий пухляш", - похвалився гордий батько.

  • Володимир Остапчук зізнався, що не вірить в любов до труни і в стосунки на все життя. Примітно, що інтерв'ю знімалося до того, як ведучий оголосив про розлучення з дружиною.
  • Ксенія Мішина відповіла на чутки про роман з телеведучим Володимиром Остапчуком, який в листопаді 2019 року розлучився з дружиною. В кінці того ж місяця в соцмережах заговорили про те, що пару нібито бачили разом у Відні, і там вони не приховували своїх почуттів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях