Лайм

Батько Меган Маркл звинуватив її в руйнуванні королівської сім'ї

Схоже, стосунки Меган з батьком вкрай зіпсувалися

Томас Маркл виступив з критикою дочки Меган і принца Гаррі в новому документальному фільмі на британському телеканалі Channel 5. Схоже, 75-річного американця найбільше хвилює доля монархії, а рішення молодої сім'ї почати незалежне життя здається йому блюзнірством.

"Це одна з найвеличніших інституцій за всю історію. Вони її руйнують. Вони роблять її жалюгідною. Вони перетворюють її на [торговий центр] Walmart з короною зверху. Це смішно. Вони не повинні цього робити", - сказав Маркл.

"Кожна молода дівчина хоче стати принцесою, і вона отримала це. А тепер вона відкидає це... схоже, вона робить це через гроші, - поскаржився батько герцогині Сассекської. - Очевидно, що трьох мільйонів доларів і будинка з 26 спальнями для них мало. Мені через це трохи соромно".

Потім Томас Маркл додав: "Я сумую за Меган. Я сумую за тим, ким вона була, але я не знаю, хто вона зараз. У цьому проблема".

Ім’я чоловіка потрапило на шпальти газет в 2018 році, коли він влаштував для папараці фотосесію напередодні весілля дочки. Він мав бути присутнім на вінчанні, але пропустив церемонію, заявивши, що відновлюється після операції на серці.

У лютому 2019 британський таблоїд опублікував витяги з листа, який Меган написала батькові через кілька місяців після весілля. Це спонукало герцогиню подати до суду на газету і її видавця Associated Newspapers за неправомірне використання приватної інформації, порушення авторських прав і порушення Закону про захист даних.

Видання Newsweek пише, що захист газети спирається на докази Томаса Маркля, а значить він зможе дати свідчення проти Меган і Гаррі, якщо справа дійде до суду.

  • Раніше принц Гаррі пояснив рішення відмовитися від королівського титулу. Він шкодує про те, що життя не склалося так, як вони з Меган очікували, але розраховує на мирне майбутнє.
  • Орландо Блум озвучить принца Гаррі в новому комедійному шоу про королівську родину. Мультсеріал "Принц" вийде на стрімінговій платформі HBO Max.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях