Лайм

Бред Пітт відповів на чутки про возз'єднання з Дженніфер Еністон

Багато хто мріяв про те, щоб Бред і Джен знову стали парою. Схоже, все це лише порожні балачки

Фотографії теплої зустрічі колишнього подружжя Бреда Пітта і Дженніфер Еністон на врученні премії Гільдії кіноакторів США схвилювали світ: шанувальники зіркової пари вирішили, що їхні стосунки отримали перезавантаження. Але сам Пітт, схоже, нічого про це не знає, пише Entertainment Tonight.

Коли актора запитали, що він думає про реакцію інтернету на їхнє з Еністон фото, він розсміявся.

"Я нічого не знаю. Я блаженно наївний і залишуся таким", - сказав Пітт, зазначивши, що "не читав заголовки".

Але джерело повідомило Entertainment Tonight, що Еністон і Пітт чудово знають про домисли людей, і вони їх дуже веселять.

"Бред і Джен почали спілкуватися після того, як їхні стосунки [з Анджеліною Джолі і Джастіном Теру] закінчилися, - сказало джерело. - Вони бачилися, але тільки зрідка і випадково. Джен часто фотографують, тому вона свідомо уникала Бреда. Хоча вона завжди його обожнювала, вона не хотіла розводити чутки. Але вона не розуміла, наскільки величезною буде реакція громадськості [на їх фото]. Вони обидва посміялися над цим".

Раніше Бред Пітт говорив про те, чому його особисте життя так неадекватно обговорюється в пресі. На церемонії вручення премії "Золотий глобус" він сказав: "Я хотів взяти з собою маму, але не зміг, тому що про всіх, з ким я стою поруч, кажуть, що я з ними зустрічаюся. Це було б просто ніяково".

Пізніше в інтерв'ю для подкасту WTF він поскаржився: "Я просто годую сміттєві журнали. Напевно тому, що моє особисте життя - це катастрофа".

  • Раніше Бред Пітт подякував другу, який допоміг йому впоратися з алкоголізмом. Зав'язати з випивкою його надихнув відомий актор, який не п'є вже 16 років.
  • Також зірка "Одного разу в Голлівуді" пояснив, чому охолов до роботи, і не хоче присвячувати акторству життя. Схоже, Пітт замість цікавих ролей обрав "цікаве життя".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях