Лайм

Тіна Кароль розповіла про різку реакцію сина на чутки про її роман з Даном Баланом

11-річний Веніамін не готовий до того, що в його житті може з'явитися вітчим

Розмови про те, що між Тіною Кароль і Даном Баланом не просто робочі стосунки, з'явилися в мережі ще в минулому році. При цьому, самі артисти не тільки не спростовують ці домисли, але й всіляко підігрівають чутки. Так, наприклад, в першому випуску "Голосу країни-10" був момент, коли співак приревнував колегу до учасника проекту.

Чутки про роман Тіни Кароль і Дана Балана не подобаються синові співачки. 11-річний Веніамін не готовий до того, що в його житті може з'явитися вітчим. Про це артистка розповіла в новому випуску програми "Слава +, яка виходить на YouTube-каналі Люкс ФМ (відео дивіться на сторінці нижче).

"Коли Веня був на "Різдвяній історії", він сказав: "Мені не сподобалися ваші жарти. Що це вони жартують, що ти виходиш заміж за Балана? Навіщо ти підтримуєш ці жарти, ці пусті розмови?", - поділилася Тіна.

А на пряме запитання Слави Дьоміна, навіщо вона підтримує розмови про роман з Даном Баланом, співачка відповіла: "Я їх нічим не підтримую. Трапився дует, трапилася музика, сталося диво образів". При цьому Тіна не заперечує, що між нею і Даном трапилася хімія.

  • Раніше Веніамін дав своє перше інтерв'ю, де розповів про свої мрії та захоплення. Судячи зі слів хлопчика, нудьгувати в Британії йому не доводиться.
  • Тіна Кароль розповіла, як зважилася відправити єдину дитину вчитися за кордон. Адже проти цього були всі її близькі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях