Лайм

55-річна Оксана Байрак пояснила появу новонародженої дитини в її родині

Первістка режисерові народила сурогатна мати

Український режисер, сценарист і телеведуча Оксана Байрак, яка заінтригувала шанувальників знімком немовляти, зізналася, що стала мамою. Первістка 55-річній знаменитості народила сурогатна мати.

Про це вона розповіла на презентації свого шоу "Про що мовчать жінки", яке покаже телеканал СТБ. В одній з програм телеведуча підніме тему сурогатного материнства, оскільки "сильна в цьому питанні".

"Я буду відверта так само, як і героїні зі мною. Я не вмію говорити просто так, буду сперечатися або погоджуватися з експертами, висловлювати свою думку. В одній з наших програм ми піднімемо таку важливу тему як сурогатне материнство. Я дуже сильна в цьому питанні, тому що моя дитина теж від сурогатної матері. Ми не просто поговоримо про це, а допоможемо героїні і кожної глядачці, яка опинилася в схожій ситуації, знайти рішення", - розповіла Байрак.

Нагадаємо, що фото новонародженої дитини режисер опублікувала в своєму Instagram в вересні минулого року. Тоді Байрак не уточнила, чи її це малюк, а залишила лише загадковий підпис: "Коли світ починається з бізнес-класу. Люблю тебе".

Шанувальники тут же вирішили, що Оксана стала мамою, а деякі навіть назвали стать і ім'я дитини. У коментарях писали, що телеведуча стала мамою дівчинки на ім'я Ліза.

Батьком дитини називають цивільного чоловіка Байрак фітнес-тренера і актора Георгія Москалюка. Знайомство пари відбулося на програмі "Давай одружимося", де Оксана була ведучою, а Гоша прийшов підтримати нареченого. Після цього закохані почали жити разом. Різниця у віці між закоханими - 23 роки.

  • Українська співачка Наталка Карпа, яка народила первістка в 38 років, пізнає всі принади материнства. Звичайно, вона безмежно щаслива, проте не приховує, що був важкий період, коли їй нічого не хотілося.
  • 47-річна американська акторка, зірка фільмів "Маска" і "Ангели Чарлі" Кемерон Діас повідомила шанувальникам радісну новину - вона вперше стала мамою.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях