Лайм

Бек-вокалістка MONATIK'а запалила своїм драйвом Голос країни-10: відео

Дівчина приємно здивувала артиста своєю появою на шоу

На сцені вокального шоу "Голос країни-10" несподівано для MONATIK'а з'явилася його бек-вокалістка - починаюча співачка Lida Lee (Лідія Скорубська). Дівчина увірвалася на сцену із запальною піснею Bang Bang. Їй вдалося запалити своїм драйвом не тільки зал, а й зіркових тренерів.

Монатік дізнався Ліду буквально з перших нот і був першим, хто розвернув своє крісло. "Це дуже крута несподіванка, але я радий, що ти все-таки зважилася, - сказав Дмитро. - Я відразу впізнав твій вокал, я його впізнаю серед мільйонів, адже ми дуже часто виступаємо на одній сцені. Я по-доброму здивований".

До Ліди повернулись також Тіна Кароль і Потап з Настею. Дан Балан вирішив червону кнопку не натискати. Своїм наставником Lida Lee, звичайно ж, вибрала MONATIK'а. "Далі я піду з тією людиною, яка мене максимально розкриє", - пояснила своє рішення співачка.

Дівчина вже брала участь в "Голосі країни-4", однак перед прямими ефірами програла Анні Корсун, яка зараз відома як MARUV. Свою кар'єру Ліда починала з записи каверів. Одним з найбільш знаменитих став кавер на пісню Кузьми Скрябіна "Спи собі сама". Після цього вокалістка стала працювати з Дімою Монатіком, разом зі співаком вона написала пісню "Добеги".

  • У першому випуску шоу Дан Балан приревнував Тіну Кароль до секс-символу шоу "Танці з зірками" Даніелю Салему. Схоже, тепер за увагу співачки на проекті боротимуться два мачо.
  • Дивіться також на theLime, як Тіна Кароль на шоу "Голос країни-10" поставила на місце епатажну солістку "Ленінграда". Сезон тільки почався, а на проекті ледь не назрів конфлікт.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами