Лайм

Кім Кардаш’ян показала розкішну ігрову кімнату своїх дітей - в ній є сцена і супермаркет

Не здивуємося, якщо скоро в будинку Кім з'явиться свій Діснейленд

Кім Кардаш’ян продовжує епатувати своїх фанатів онлайн-екскурсіями по розкішному маєтку в Лос-Анджелесі. Зірка реаліті шоу відповіла фоловерам в Instagram, які назвали білі стіни і порожні коридори її будинку занадто мінімалістичними.

Інтер'єр будинку Кім Кардаш’ян в Лос-Анджелесі

"Ви, хлопці, завжди говорите, що мій будинок такий мінімалістичний. Ну, ви просто не бачили мою ігрову кімнату", - сказала Кардаш’ян, опублікувавши серію відеороликів, в яких вона демонструє заповнену іграшками "країну чудес".

В ігровій чотирьох дітей Кім і її чоловіка Каньє Уеста є дитяча сцена, на якій малюки часто виступають. На сцені - барабанна установка, корзина з мікрофонами для караоке і музичні інструменти, а також набір кольорових подушок Takashi Murakami вартістю від 600 до 6000 доларів. У кімнаті також є скульптури художника Kaws, вартість яких перевищує 5000 доларів.

Щоб 6-річна Норт, 4-річний Сейнт, 2-річна Чикаго і 9-місячний Псалом могли дивитися кіно і мультфільми, в кімнаті встановили проектор. Також в ній є колекція іграшкових коней, басейн з кульками, гірка, мольберт для малювання та зона для навчання. Полиці в кімнаті заповнені іграшковими ведмедями і динозаврами, різними ляльковими будиночками і дитячими колясками.

Навряд діти Кім Кардаш’ян часто бувають в супермаркетах, але здійснювати покупки вони можуть в невеликому продуктовому магазині з іграшковим касовим апаратом, прилавками і навіть будкою морозивника. Також тут знайшлося місце для пральної машини і сушарки, щоб діти Кім могли прикидатися, що перуть білизну.

"Ось так, тут мої діти веселяться", - похвалилася Кім, закінчуючи екскурсію.

  • Раніше Кім показала, чим годує своїх дітей. Інтерес шанувальників зірки виник після публікації фото, на якому вона стоїть перед практично порожнім холодильником.
  • Кардаш’ян пояснила дивні імена своїх чотирьох дітей. Норт (Північ), Сейнт (Святий), Чикаго і Саам (Псалом) - не аби які звичайні імена, як не крути.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймСкандал
Теги:

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси