Лайм

У мережі з'явився тизер "Дивних див-4" - тепер фани серіалу знають, чи вижив Джим Хоппер

Дата прем'єри четвертого сезону поки залишається в секреті

На каналі серіалу "Дивні дива" в YouTube з'явився новий тизер четвертого сезону. І якщо вам здається, що в третьому було занадто багато тем з СРСР, то тут, судячи з усього, їх буде ще більше.

Короткий ролик переносить глядача до снігових країв СРСР, напевно це буде Сибір. У кадрі важко працюють ув'язнені - прокладають залізницю. В цей час їх охороняють військові з собаками. Здавалося б, ніякого зв'язку з "Дивними дивами", але одним з хлопців у смугастій формі раптом виявляється шериф Хоукінса Джим Хоппер.

Фінал третього сезону так і не відповів на питання, чи вижив поліцейський після знищення секретної бази СРСР у Хоукінсі. Тепер же шанувальники дізналися, що так. І радості в коментарях під роликом немає меж.

Прем'єра четвертого сезону очікується у 2020 році, але точна дата релізу поки залишається в секреті.

  • А тим часом читайте на theLime інтерв'ю з актором з "Дивних див" , харків'янином Андрієм Івченко. Наприкінці 90-х він виїхав до Канади, а сьогодні живе у США та знімається в проектах Netflix.
  • Дастін з "Дивних див" ліг на четверту операцію, і все через рідкісну хворобу. Шепелявість актора у серіалі здається кумедною, але в житті йому не до сміху.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї