Лайм

Дізналася тільки в аеропорту: Дмитро Комаров влаштував дружині романтичний сюрприз

Телеведучий не перестає радувати свою кохану

У День святого Валентина автор проекту "Світ навиворіт" Дмитро Комаров зробив дружині, переможниці конкурсу краси "Міс Україна 2016" Олександрі Кучеренко, сюрприз - романтичну поїздку в Стамбул.

Про це телеведучий розповів на особистій сторінці в Instagram. Дмитро опублікував спільне фото з дружиною, зроблене в Туреччині, і зізнався, що про подорож Саша дізналася тільки в день вильоту.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Дмитро Комаров (@komarovmir)

"Ми з Олександрою Кучеренко в Стамбулі, прилетіли на вихідні (мій подарунок дружині, Саша тільки в аеропорту дізналася, куди ми летимо). І звідси шлемо вам промінчики любові та добра", - написав Комаров.

Шанувальники пари обсипали їх компліментами, а також побажали закоханим хорошого відпочинку. "Прекрасна пара. Кохання та розуміння", "Ви суцільний позитив! Такі класні", "Чудових вихідних вам", "Які ви чудові", "Така красива пара", - пишуть фани під постом телеведучого.

Нагадаємо, що Олександра та Дмитро два роки приховували свій роман і навіть на проекті "Танці з зірками" ніхто і здогадатися не міг, що вони - пара. А в червні 2019-го закохані зізналися, що стали чоловіком і дружиною. Модель і телеведучий розписалися в Києві, а вінчання пройшло в Єрусалимі.

  • 14 лютого українські знаменитості привітали своїх половинок з Днем святого Валентина. Не залишилася осторонь і дружина популярного українського артиста MONATIK'а (Дмитра Монатика) Ірина Демічева.
  • Дивіться також на theLime, як з Днем закоханих Машу Єфросиніну привітав чоловік. Здається телеведуча очікувала більшого.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях