Лайм

Брітні Спірс потрапила в лікарню з переломом: фото

Зірка так старанно займалася улюбленою справою, що зламала ногу

Брітні Спірс госпіталізували з переломом стопи. Про травму, яку 38-річна співачка отримала на танцях, розповів в соцмережах її хлопець Сем Асгарі.

"Якщо ти щось ламаєш, це має тенденцію гоїтися і ставати сильнішими. Особливо, якщо ти - моя Дівчинка", - написав 26-річний тренер в Instagram, опублікувавши кілька фотографій з лікарні.

Фото: @samasghari в Instagram

"Моя левиця зламала плеснову кістку на нозі, роблячи те, що вона любить, - танцюючи. Бажаю їй якнайшвидшого одужання, щоб вона могла стрибати, бігати і танцювати щосили", - додав Асгарі, який зустрічається з Брітні з 2016 року.

Плеснові кістки стопи - це група з п'яти кісток, розташованих між пальцями ніг і п'ятою. Невідомо, яку з кісток зламала Брітні, але лікування подібних травм, як правило, займає 4-6 тижнів, вимагає накладення шини і повного спокою.

  • Минулого року батько Брітні Спірс потрапив в заголовки ЗМІ після того, як колишній чоловік співачки Кевін Федерлайн позвався проти нього до суду за грубе поводження з онуком, Шоном Престоном. Читайте на theLime, чим закінчилася ця історія.
  • Елтону Джону стало погано на сцені. 72-річний співак не зміг піти за лаштунки без сторонньої допомоги, адже напередодні йому діагностували пневмонію.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях