Лайм

Єлизавета II заборонила принцу Гаррі та Меган Маркл використовувати титул - у пари були великі плани

Схоже, парі доведеться кардинально змінити свої плани

Історія зі спробою принца Гаррі та Меган Маркл відокремитися від Букінгемського палацу отримала гучне продовження. Королева Єлизавета II заборонила парі використовувати в будь-яких цілях королівський титул і символіку (зокрема, ту саму приставку Royal).

Якщо на перший погляд здається, що істотно нічого в житті принца не зміниться, то на ділі ж рішення королеви серйозно вдарить по фінансам і планам на незалежність подружжя. Адже донедавна принц Гаррі та Меган Маркл збиралися зареєструвати бренд Sussex Royal, який мав зібрати в собі цілу низку різних видів діяльності, включаючи навіть такі дрібниці, як аксесуари на кшталт канцелярських товарів та фірмового одягу, пише Daily Mail.

Фото: Getty Images

Відповідно до джерела, раніше подружжя вже встигло витратити десятки тисяч фунтів стерлінгів на розвиток офіційного сайту, а також просування свого Інстаграм-аккаунта з 11 млн підписників, який також зветься Sussex Royal.

Крім цього пара також щільно займалася створенням нової благодійної організації - так званого Фонду герцога та герцогині Сассекських з тією ж назвою. Та схоже, тепер їм доведеться ще старанніше взятися за ребрендинг і подумати над іншою стратегією розвитку.

В цілому ж поки нове життя принца Гаррі та Меган Маркл не сильно відрізняється від їх королівського минулого. Що правда, королівська прес-служба не займається більше публікацією їх заяв і не висвітлює їх публічне та особисте життя.

Фото: Getty Images

Раніше також повідомлялося, що після відмови від повноважень і титулів принца Гаррі і Меган Маркл зобов'язали повернути суму в 2,4 млн фунтів стерлінгів, які бралися з казни на ремонт їх будинку - Фрогмор-котеджу.

  • На початку січня онук королеви Великобританії Єлизавети II принц Гаррі та його дружина Меган Маркл оголосили про рішення скласти з себе королівські повноваження, що фактично означає відмову від статусу високопоставлених членів королівської родини та їх привілеїв.
  • Пара висловила бажання стати незалежною. У тому числі й фінансово. Вже на початку лютого ЗМІ повідомили, що принц Гаррі та Меган Маркл знайшли роботу. Але ні, жарти про роботу в Макдональдз вже не зайдуть. Кажуть, подружжя налагоджує зв'язки з найбільшими інвестиційними банками світу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами