Лайм

alyona alyona випустила трек "Коли ховають молодих" - він про тих, чиє життя обірвалося надто рано

Виконавиця презентувала дуже емоційну пісню

Українська хіп-хоп-виконавиця alyona alyona (Олена Савраненко) представила емоційний трек "Коли ховають молодих".

Прем'єра синглу відбулася в суботу, 22 лютого, на YouTube-каналі виконавиці. Ця пісня - спогад про тих, чиє життя обірвалося надто рано.

"Якось до мене звернувся режисер Руслан Горовий, який запропонував мені написати трек, присвячений пам'яті юного 15-річного хлопця, Дані Дідика, який став жертвою теракту під час Маршу єдності у Харкові, в лютому 2015 року. Дізнавшись більше про його історію, я згадала, як багато в своєму житті бачила втрат і поховань. І найболючіші серед них - похорони молоді", - говорить alyona alyona.

"Трек" Коли ховають молодих" - це "ода пам'яті" всім юнакам і дівчатам, чиї смерті мені довелося пережити і про які мені довелося дізнатися. Це найстрашніше та найтяжче, що може бачити світ", - зазначила виконавиця.

Шанувальники реперши перейнялися емоційним треком і написали, що він викликав у них мурашки та сльози.

"Дуже круто, це хвора тема, дякую, що підняла її", "Мурашки по шкірі", "Олена пишаюся, що є такі українці як ти. До глибини душі", "Важко втриматися від сліз! Алена, сильно і душевно", - пишуть фанати в коментарях під роликом.

  • Раніше alyona alyona і Джамала презентували в YouTube кліп до спільного треку "Забирай". У ньому виконавиці розповідають про зворотній бік популярності в епоху інтернету і соцмереж.
  • Британське видання The Guardian включив alyona alyona (Олену Савраненко) в список 50 нових артистів, за якими стоїть постежити в 2020 році. У престижному рейтингу співачку розмістили на другій позиції.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях