Лайм

Ірина Білик вперше розповіла про страшну хворобу, через яку не змогла народити сама

Співачка пояснила, чому звернулася до послуг сурогатної матері

Українська співачка Ірина Білик не приховує, що її дитина з'явилася на світ завдяки сурогатній матері. Однак вона ніколи не розповідала, чому не наважилася народити сама. І тільки через чотири роки після народження сина артистка відкрито у всьому зізналася.

Так, в інтерв'ю каналу "Україна" співачка розповіла про серйозні проблеми зі здоров'ям, про які шанувальники навіть не здогадувалися. За словами Білик, вона перенесла операцію, після якої лікарі заборонили народжувати самій.

"Я повинна була сама народити. І потім мені зробили операцію. Потім мені повідомили, що у мене можуть бути проблеми, як у Жанни Фріске, я вирішила, що я все ж потрібна своєму народові. І не буду ризикувати", - згадує Білик.

На питання, чи була це онкологія, Ірина відповіла: "Ну, майже так. Ну я місце, де це було, навіть не хочу... Щоб країна хвилювалася. Але я вийшла з цього стану саме таким чином. І послухала лікарів. І не шкодую", - додала співачка.

Ірина Білик офіційно вийшла заміж в 2015 році. Обранцем співачки став російський стиліст і фотограф Аслан Ахмадов.

У грудні того ж року у пари народився син Табріз, якого виносила сурогатна матір. У своїх інтерв'ю виконавиця неодноразово зізнавалася, що з чоловіком проводить дуже мало часу. Як відомо, Ірина живе в Києві, а Аслан - в Москві.

  • Раніше Ірина Білик поділилася з шанувальниками своєю радістю - до неї приїхав коханий чоловік . Подружжя не стали втрачати часу і вирішили провести час всією родиною.
  • Також співачка зворушливо привітала Аслана з 47-м днем народження спільним знімком. І все б нічого, якби автор цього фото не загрався з ретушшю.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях