Лайм

Це дуже великі гроші: Данилко розповів, як на Євробаченні Україну покарали через Росію

Артист згадав низьку оцінку журі для MELOVIN'а

Український артист Андрій Данилко (Вєрка Сердючка) став гостем програми "Слава +". В ході випуску шоумен не тільки відповів на питання про особисте життя, але і торкнувся теми позаторішнього "Євробачення", коли Україну представляв MELOVIN.

Так, під час інтерв'ю Данилко заявив, що співак посів 17 місце, оскільки організатори пісенного конкурсу могли покарати Україну через неучасть Росії на "Євробаченні-2017" в Києві.

"За глядацьким голосуванням він 7-й, тобто він в 10-ці. Яке там журі вирішує - ми це бачимо? Не бачимо. Тим більше, що був такий варіант, що спеціально покарали Україну: не дали жодного балу, тому що був скандал з Росією, коли вони не приїхали і не було трансляції, це дуже великі гроші. Ну типу так, покарали", - розповів артист.

Данилко додав, що тоді на MELOVIN'а "вилили стільки гидоти", що той був змушений приймати заспокійливе. "Я йому навіть гідазепам давав, щоб він на фіналі виступив, бо у нього реально був стрес", - згадав шоумен.

Нагадаємо, що в 2017 році "Євробачення" проходило в Києві. Від РФ повинна була виступати Юлія Самойлова, але їй заборонили в'їзд в українську столицю через виступи в окупованому Криму. Співачці було запропоновано дистанційний виступ, але Росія відмовилася.

  • Цього року Україну на "Євробаченні" представить гурт Go-A з піснею "Соловей". Конкурс пройде в місті Роттердамі за участю 41 країни.
  • Раніше Go-A відповіли на "тривожну" теорію Тараса Тополі навколо пісні "Соловей". Схоже, співак просто не зрозумів її сенсу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях